tisdag 2 februari 2021

falsk marknadsföring eller den enda sanningen

 De, som av övertygelse inte tar vaxx, kommer inte att ändra sig. De, som ser det som en rättighet och skyldighet att läka och vårda sin kropp utifrån gammal beprövad vetenskap, vetenskap som kommit till i samklang med moder Jord och hennes invånare, kommer inte att ändra sig.

Då kommer vi till dem, med en sund tveksamhet men också med en osäkerhet, som vi insupit med modersmjölken; att inte lita på oss själva, vår intuition och den kunskap som inte stämmer överens med det etablerade samhällets rådande riktlinjer.

Vi har fått lära oss sedan barnsben att det finns personer, som vet bättre än vi, i alla lägen. Personer, av kött och blod, precis som vi, med ett styrande ego och ett bekräftelsebehov, som de flesta av oss. Deras äkta jag är, precis som för oss andra, dolt bakom många egocentrerade lager. De är inte på något sätt pålitliga rättesnören, bara för att vi vet deras namn och ser dem i media. Vi vet inget alls om deras bevekelsegrund...om det är pengar, rättspatos, vilja att till varje pris göra det rätta, till varje pris vara på löpsedlarna, till varje pris göra sina överordnade nöjda, eller någon annan anledning, god eller mindre god. Vi har ingen aning...i dagens läge bjuds vi på en mer retuscherad verklighet än någonsin tidigare.

Vad säjer DITT hjärta, DIN intuition, vad gör DU med den kunskap som finns tillgänglig för oss alla, gammal kunskap, glömd, gömd kunskap? Vem ska styra DITT liv? Du eller de som påstår att de vill ditt bästa...? Vet du eller tror du dig veta deras bevekelsegrund?

Några funderingar en tisdag i februari 2021...



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar