fredag 27 januari 2023

Mitt hjärta gråter.


 Om de som dömer fortast och ropar högst ska vara de självpåtagna ljusbärarna och ledarna, vill inte jag delta längre.

Egona sväller, så det är ett under att de inte spricker. Låga entiteter har dem i sin makt.

Vi startade med ljus och kärlek, alla skulle lyssnas på. De största egona tystade snart varje försök till ifrågasättande, till en egen mening. Å snart blev de ensamma kvar, med sina proselyter. De som hoppats på en fristad och ett godkännande, kröp slokörade hem.

Nu har ifrågasättarna blivit högljudda, utan mankemang stämplas de som besatta. Men den eld som tänts, den eld som fräste otyglat pyr fortfarande och kommer aldrig att dö helt igen. Så akta er ljusbärare och energiarbetare, ni kommer att få rannsaka er motiv.

Jag känner hur mitt hjärta gråter för deras skull, för att de tagit på sig en roll där de bestämmer vem som ska få vara med och vem som ska ut i kylan, en roll där de själva sitter med oinskränkt makt.


3 kommentarer:

  1. Historiskt sett så har man inom andlighet aldrig sagt saker som att man är något, som tex "ljusarbetare". De som för ut sådan vokabulär idag har ingen som helst koppling till den verkliga världen, andlighet eller något med "positiv kraft". Det är mest glamour, och självförhärligande sprunget från demoners/låga väsens "plan", det som kallas New Age. Så är det kära vänner, ljussystrar och fina du. Låt låga väsen infiltrera... skapa en youtubekanal, få ett anhang av lättlurade vilsna sökare... sätt ihop händerna framför bröstet och säg någon fin fras... som glittret i en torkad död gran

    SvaraRadera
  2. Tack, detta är så viktigt att prata om ❤️

    SvaraRadera